Geenfinancieeladvies

3-0

Hoe groot is het vermogen van Bas van Veggel? Bas van Veggel is vooral bekend door het feit dat hij getrouwd is met Lieke van Lexmond, maar het is ook wel interessant om te weten wat er op zijn bankrekening staat. Daarom duiken we vandaag in het vermogen van Bas van Veggel. 

Wie is Bas van Veggel?

Bas van Veggel is de man van Lieke van Lexmond. De leeftijd van Bas van Veggel is 42. Hij is bekend als de man van, maar ook als de zoon van. Hij is namelijk de zoon van de succesvolle ondernemer Hans van Veggel. 

Bas van Veggel heeft samen met Lieke van Lexmond twee kinderen gekregen. Zij heten Vik en Zef. Hij is een drukke zakenman die zijn vader achterna is gegaan om een grote ondernemer te worden. Hij is hierbij vooral bezig met het investeren in vastgoed. Hans van Veggel staat in de Quote 500. 

Wat is het vermogen van Bas van Veggel?

Het vermogen van Bas van Veggel wordt met enige regelmaat opgezocht. Hij heeft een erg rijke vader en is de man van Lieke van Lexmond. Zijn vermogen kan daarom toch niet al te laag uitvallen? Dit weten we eigenlijk niet. Hij is hier erg gesloten over en nergens is te vinden wat hij precies verdient. Zijn vader heeft een vermogen van €300 miljoen, dus Bas zal ook wel aardig wat op zijn naam hebben staan. 

Bas

Waar heeft Bas van Veggel zijn vermogen aan verdient?

Bas is mede aandeelhouder van COD. Daarnaast is hij hier ook erg bij betrokken als ontwikkelaar. Hij heeft samen met zijn broer besloten om vastgoedbeleggers aan te sturen bij Timeless Investments. Het is vrij onduidelijk wat hij hier precies mee kan verdienen. 

Bas van Veggel is in 2019 nog voor failliet verklaard, waardoor zijn vermogen weer op 0 stond. Het is niet helemaal duidelijk waardoor dit gekomen is, maar het is wel een vreemd verhaal. Zijn vrouw en vader hebben namelijk een behoorlijk zakcentje om uit te kunnen geven. 

Interessante weetjes over Bas van Veggel

Bas van Veggel is een interessante man en hij heeft al heel wat jaren gewerkt. Daarom hebben we hier twee interessante feitjes over Bas voor je opgezocht:

  1. Bas van Veggel wil het geld van zijn vader, Hans van Veggel, niet hebben. Hij wil zelf werken voor zijn geld.
  2. Bas van Veggel vindt samen met Lieke van Lexmond dat je gezin het mooiste is wat je kan krijgen. Daarom zijn ze hier allebei ook erg trots op.