Geenfinancieeladvies

Beste kluis voor thuis - Test & Review 2023!

Laatst bijgewerkt: 21 mei 2023

Je huis beschermen is belangrijk, of je er nu in woont of het alleen als opslagruimte gebruikt. Hier zijn wat tips om je huis veilig en beveiligd te houden. Zorg er eerst voor dat alle ingangen goed verlicht zijn en dat er geen schuilplaatsen voor indringers zijn. Installeer een beveiligingssysteem als je het je kunt veroorloven, en gebruik sterke wachtwoorden voor je Wi-Fi en andere online accounts. Bewaar je waardevolle spullen op een veilige plaats, en wees voorzichtig met wie je in je huis toelaat. Tenslotte, heb een plan in geval van nood. Weet waar je heen moet en wat je moet doen als je snel moet evacueren. Een veilig huis hebben is voor iedereen belangrijk, dus volg deze tips om jezelf en je gezin te beschermen. 

Geenfinancieeladvies.nl vergelijkt 10 kluizen voor thuis! Dit zijn volgens ons de best geteste kluizen voor thuis in 2023. 

 

Top 5 beste kluizen voor thuis: Onze favorieten!

Wij hebben onderstaande producten voor je getest en een review geschreven! Zo hopen we je op weg te helpen om een goede keuze te maken als je een kluis voor thuis wil kopen.

We hebben in totaal 10 producten voor je getest, en onderstaande 5 waren onze favorieten. Welke van deze kluizen voor thuis lijkt jou de beste keus?

1. Relaxdays kluisje met sleutel

Relaxdays kluisje met sleutel is de perfecte manier om je kostbaarheden te beschermen. Het kistje is gemaakt van duurzaam staal en heeft een slot met sleutel voor extra veiligheid. Het doosje wordt geleverd met twee sleutels, zodat je er één thuis kunt bewaren en één bij een vertrouwde vriend of familielid. De doos heeft ook een ingebouwd handvat, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is. Het kistje is groot genoeg om er meerdere voorwerpen in te bewaren, zoals paspoorten, juwelen, en belangrijke documenten. Relaxdays kluisje met sleutel is een ideale manier om je bezittingen veilig te stellen. 

2. LIPS Chubbsafes

Bij de keuze van een kluis zijn er veel factoren waarmee je rekening moet houden. Grootte, gewicht, en draagbaarheid zijn allemaal belangrijke overwegingen. Maar voor wie het ultieme in veiligheid wil, is de LIPS Chubbsafe de perfecte keuze. Deze zwaar uitgevoerde kluis is gemaakt van versterkt staal en heeft een dubbel vergrendelingssysteem dat vrijwel onmogelijk is om in te breken. De Chubbsafe heeft ook een ingebouwd AlarmSense systeem dat onmiddellijk de autoriteiten waarschuwt als er met de kluis geknoeid wordt. Voor wie het hoogste niveau van veiligheid eist, is de LIPS Chubbsafe de enige kluis die het overwegen waard is. 

3. Rottner Tresor Saturn LE17 Kluis

De Rottner Tresor Saturn LE17 kluis is een prima optie voor wie een betrouwbare en veilige plaats zoekt om zijn kostbaarheden in op te bergen. Deze kluis is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een sterk sluitsysteem, waardoor inbreken vrijwel onmogelijk is. De Saturn LE17 heeft ook een antidiefstal alarm, dat dieven nog meer afschrikt. Voor nog meer gemoedsrust kan de kluis aan de vloer of de muur worden vastgeschroefd, zodat hij nog moeilijker te stelen is. Over het geheel genomen is de Rottner Tresor Saturn LE17 een uitstekende keuze voor iedereen die een goed beveiligde kluis nodig heeft. 

4. De Raat PT 0 Kluis met sleutelslot

De De Raat PT 0 is een kleine, lichtgewicht kluis die perfect is voor thuis- of kantoorgebruik. De PT 0 heeft een sleutelslot dat zowel gemakkelijk te gebruiken als veilig is. De sleutel kan verwijderd worden als de kluis vergrendeld is, zodat niemand zonder sleutel bij de inhoud van de kluis kan komen. De PT 0 heeft ook een duurzame constructie die slagvast is en tegen knoeien bestand. De kluis wordt geleverd met montagemateriaal dat hem op elke plaats gemakkelijk te installeren maakt. De De Raat PT 0 is een prima keuze voor wie een eenvoudige, veilige manier zoekt om zijn kostbaarheden te beschermen. 

5. Basetech BT-1762989 BT-31M Sleutelkluis

De Basetech BT-1762989 - 31M kluis is een must-have voor elk huis of kantoor. Hij is ontworpen om al je kostbaarheden veilig en beschermd te bewaren, met een stevige constructie en een verscheidenheid aan functies die hem perfect maken voor elke ruimte. De kluis heeft een gewicht van 5.25 kg en wordt geleverd met een bijgeleverde draaggreep, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is. Hij heeft ook twee vergrendelingsbouten voor extra veiligheid. De binnenkant van de kluis is bekleed met schuim om je spullen tegen beschadiging te beschermen, en de deur is voorzien van een venster zodat je kunt zien wat er in zit. De Basetech BT-1762989 - 31M kluis is een prima optie voor iedereen die een veilige en zekere plaats zoekt om zijn kostbaarheden in op te bergen. 

Onze andere kluis voor thuis keuzes voor jou! [TOP 6-10 getest]

Bovenstaande producten waren onze favorieten van de in totaal 10 geteste kluizen voor thuis. Echter zijn de overige 5 kluizen voor thuis net zo goed! En wellicht passend bij wat jij precies zoekt.

Dus nog geen geschikte kluis voor thuis gezien? Kijk dan even bij de rest van de top 10 kluizen voor thuis vergelijkingen. 

Andere populaire producten:

6. Masterlock L1200 documentenkluis

Als het erom gaat je belangrijke documenten veilig te bewaren, wil je een product waarop je kunt vertrouwen dat ze veilig blijven. De Masterlock L1200 Documentenkluis is ontworpen om betrouwbare bescherming te bieden aan je waardevolle spullen. Deze kluis heeft een duurzame constructie die zowel brand- als waterbestendig is. Hij heeft ook een knoeibestendig ontwerp dat het dieven moeilijk maakt in te breken. Bovendien wordt de L1200 geleverd met een handig handvat zodat je hem ook onderweg kunt meenemen. Of je nu een veilige plaats zoekt om je paspoort in op te bergen of gewoon je belangrijke papieren tegen toevallige beschadiging wilt beschermen, de Masterlock L1200 Document Safe is een uitstekende optie. 

7. MasterLock Brandwerende kluis

Als je een kluis zoekt die tegen hoge temperaturen bestand is en je documenten en kostbaarheden tegen brandschade beschermt, dan is een MasterLock brandwerende kluis een prima optie. Deze kluizen zijn gemaakt van hittebestendige materialen en zijn ontworpen om bij brand goed af te sluiten, zodat de inhoud binnenin beschermd blijft tegen de vlammen. Ze zijn er in verschillende maten om aan je behoeften te voldoen, en veel modellen hebben ook een waterbestendige constructie om te beschermen tegen waterschade in geval van brand. Met een MasterLock brandwerende kluis kun je er zeker van zijn dat je belangrijke bezittingen goed beschermd zijn in geval van brand. 

8. BLANCC Mechanische Kluis

De BLANCC Mechanical Safe is een geweldige optie voor wie een betrouwbare en duurzame kluis zoekt. Deze kluis is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een modulair ontwerp dat hem gemakkelijk te installeren maakt. De kluis wordt ook geleverd met een reeks beveiligingsfuncties, waaronder een toetsenblokkering, een antidiefstal alarm, en een fraudebestendige constructie. Bovendien wordt de BLANCC mechanische kluis gesteund door een levenslange garantie, waardoor het een verstandige investering is voor elk huis of kantoor. 

9. Profitect kluis met cijferslot

Een combinatieslot is een soort beveiligingsmiddel dat een reeks cijfers of symbolen gebruikt om het slot te openen. Er zijn veel verschillende soorten combinatiesloten op de markt, maar de Profitect kluis is een van de meest populaire opties. De Profitect kluis heeft een uniek ontwerp waardoor hij met een combinatie van drie cijfers geopend kan worden. Dit maakt het veel moeilijker voor iemand om de combinatie te raden en zich toegang tot je bezittingen te verschaffen. Bovendien heeft de Profitect kluis een ingebouwd vergrendelingsmechanisme dat voorkomt dat hij geopend wordt als niet de juiste combinatie wordt ingetoetst. Daardoor is de Profitect kluis een ideale optie voor wie een extra beveiligingslaag voor zijn kostbaarheden zoekt. 

10. Fichero Elektronische Kluis

De Fichero elektronische kluis is een must-have voor elk huis of kantoor. Deze kluis is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een digitaal toetsenbord waarmee hij gemakkelijk te openen is. Het digitale toetsenbord maakt het ook gemakkelijk de combinatie te veranderen, zodat je je bezittingen veilig en beschermd kunt bewaren. De Fichero elektronische kluis heeft ook een ingebouwd alarm dat je waarschuwt als de kluis zonder de juiste code geopend wordt. Deze eigenschap maakt hem ideaal om je kostbaarheden tegen diefstal te beschermen. De Fichero Elektronische Kluis is een geweldige manier om je bezittingen veilig te bewaren. Bestel de jouwe vandaag nog! 

Zo kies je jouw favoriete kluis voor thuis - Lees onze reviews!

Er zijn tegenwoordig zoveel kluizen voor thuis op de markt. Hoe weet je nu welke de beste koop is? Dat is ook lastig voor jou als  consument om zelf goed te kunnen bepalen. Je kunt immers niet alle producten eerst kopen en één voor één uittesten. Dat zou een duur grapje zijn! 

Daarom hebben wij van Geenfinancieeladvies.nl o.a. deze website opgericht. Wij hebben dat testen nu al voor jou gedaan. In elke productcategorie testen wij 10 producten en daar komt dan een top 5 beste geteste kluis voor thuis voor jou uit! 

Tijdens het testen van de kluizen voor thuis kijken wij o.a. naar hoe makkelijk het product te gebruiken is. Ook kijken wij naar het merk van het product en hoe deze 2 factoren scoren in verhouding met de prijs het product. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de door jouw gekochte kluis voor thuis langer dan 1 dag meegaat. 

Lees dus op je gemak onze reviews door! Enthousiast geworden van een kluis voor thuis? Klik dan snel op de knop onder het product voor de BESTE prijs!

Bekijk ook eens deze favorieten:

Vraag & antwoord over de door ons geteste kluizen voor thuis:

Nee, wij van geenfinancieeladvies.nl hebben zelf geen webshop. Wij hebben alleen producten getest en daar een review over geschreven. Wel geven wij voor elk product een link naar een webshop met de scherpste prijs. Koop je een kluis voor thuis via deze link, dan krijgen wij hier wel een kleine commissie voor.  

We hebben bij het testen van de producten o.a gelet op:

  • gebruikersgemak;
  • prijs;
  • merk;
  • en de mening van andere gebruikers.

 

Het is uiteraard belangrijk dat een kluis voor thuis makkelijk te gebruiker is en lang mee kan gaan. Ook de mening van mensen die het product al eerder hebben gebruikt hebben we meegenomen in onze eindoverweging! 

Nee, zeer zeker niet. Alle kluizen voor thuis op deze pagina zijn volgens onze criteria goede producten. Wij hebben om het je makkelijker te maken echter wel een top 5 gemaakt van deze 10, die in onze ogen echt de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebben of gewoon onze persoonlijke favoriet is. 

Wij hebben momenteel alleen uitgezocht waar je de beste prijs kunt vinden voor het product online.

Het laatste woord over een goede kluis voor thuis in 2023

Hoewel het belangrijk is de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om je huis te beschermen, moet je niet wachten tot er iets gebeurt om aan beveiliging te gaan denken. Volg onze tips en zorg dat je huis veilig en beveiligd is voordat er iets ergs gebeurt. En als je toch te maken krijgt met een inbraak of een ander noodgeval, zorg dan dat je een plan klaar hebt liggen, zodat je weet wat je moet doen. Een veilig huis hebben is voor iedereen van cruciaal belang, dus wacht niet langer - kies vandaag nog uit onze top 10 veiligheidstips. 

Disclaimer: Wij hebben geen financiële vergoeding ontvangen voor het schrijven van deze kluis voor thuis reviews. De volgorde van deze top 10 is op basis van onze eigen criteria en mening samengesteld. Wij sturen je alleen door naar de webshop waar wij de voordeligste prijs hebben gevonden. Indien een product via deze link wordt aangekocht, krijgen wij hier een kleine vergoeding voor. Dit zijn externe webwinkels en Geenfinancieeladvies.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de producten zelf of het verkoopproces.  

Gepubliceerd op: 19 jul. 2022