Geenfinancieeladvies

Beste valsgeld detector - Test & Review 2023!

Valsgelddetectors worden steeds belangrijker in de zakenwereld. Ze kunnen helpen valse biljetten, producten, en zelfs werknemers op te sporen. Hoewel er veel verschillende soorten valsgelddetectoren beschikbaar zijn, heeft elk zijn eigen sterke en zwakke punten. Het is belangrijk dat bedrijfseigenaars begrijpen wat deze apparaten kunnen, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen over welke ze moeten gebruiken. Hier een overzicht van valsgelddetectoren en hun mogelijkheden. 

Geenfinancieeladvies.nl vergelijkt 10 valsgeld detectors! Dit zijn volgens ons de best geteste valsgeld detectors in 2023. 

 

Top 5 beste valsgeld detectors: Onze favorieten!

Wij hebben onderstaande producten voor je getest en een review geschreven! Zo hopen we je op weg te helpen om een goede keuze te maken als je een valsgeld detector wil kopen.

We hebben in totaal 10 producten voor je getest, en onderstaande 5 waren onze favorieten. Welke van deze valsgeld detectors lijkt jou de beste keus?

1. Höfftech Valsgeld Detector

Er zijn veel manieren om een vals biljet op te sporen, maar de Höfftech Valsgeld Detector is een van de betrouwbaarste. Deze machine controleert met UV licht op watermerken, verhoogde opdruk en veiligheidsdraden, die allemaal moeilijk na te maken zijn. De machine heeft ook een magnetische inktlezer die kan detecteren of het biljet gebleekt of anderszins veranderd is. Steek het biljet in het apparaat en het geeft je snel een oordeel. Of je nu ondernemer bent of consument, de Höfftech Valsgeld Detector is een handig hulpmiddel om vals biljet op te sporen. 

2. Safescan valsgelddetector 155S

De Safescan 155S valsgelddetector is een prima manier om je zaak tegen valse biljetten te beschermen. Steek eenvoudig een biljet in het apparaat, en het scant het snel en toont de waarde. De 155S kan ook detecteren of een biljet al eerder gescand is, waardoor het een geweldig hulpmiddel is om fraude te voorkomen. Bovendien heeft de detector een ingebouwd UV licht dat je kan helpen watermerken en veiligheidskenmerken te identificeren. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en betrouwbare prestaties is de Safescan 155S een onmisbaar hulpmiddel voor elke zaak die contant geld accepteert. 

3. Brasq Valsgelddetector VG100

De VG100 is een valsgelddetector die UV licht gebruikt om de echtheid van bankbiljetten te verifiëren. Om hem te gebruiken steek je het bankbiljet gewoon in de gleuf en wacht je tot het groene of rode licht verschijnt. Groen betekent dat het bankbiljet echt is, terwijl rood aangeeft dat het vals is. De VG100 kan ook gebruikt worden om documenten en ID-kaarten te controleren. Houd het document gewoon tegen de UV lichtbron en zoek naar watermerken of echtheidskenmerken die aanwezig kunnen zijn. De VG100 is een snelle en gemakkelijke manier om je tegen valsemunters te beschermen, en het is een onmisbaar instrument voor iedereen die regelmatig met contant geld omgaat. 

4. Underdog Tech Valsgeld detector

We introduceren Underdog Tech's nieuwste product, de Valsgeld Detector. Dit handige toestel is ontworpen om je te helpen namaak elektronica op te sporen, zodat je niet opgelicht wordt. Zo werkt het: houd het apparaatje tegen het voorwerp in kwestie en druk op de knop. Als het voorwerp namaak is, geeft de detector een reeks piepjes. Het aantal piepjes geeft het niveau van echtheid aan - één piepje voor laag, twee voor gemiddeld, en drie voor hoog. De detector heeft ook een ingebouwd LED lampje, zodat je hem ook op slecht verlichte plaatsen kunt gebruiken. Met dit apparaatje weet je altijd of je het echte of een namaakproduct krijgt. Laat je dus niet misleiden - schaf je vandaag een Underdog Tech Valsgeld Detector aan. 

5. Valsgelddetector VG200

De Valsgeld Detector VG200 is een draagbaar apparaat dat snel en gemakkelijk vals geld kan opsporen. Steek eenvoudig een biljet in de detector en hij analyseert de echtheidskenmerken van het biljet. De VG200 gebruikt ultraviolet licht, infrarood licht, en watermerkdetectie om nauwkeurigheid te garanderen. Als het biljet vals is, geeft de VG200 een alarm en een rood licht. De VG200 is ook uitgerust met een blauw licht dat oplicht als het biljet authentiek is. Voor optimale prestaties is het aan te bevelen de VG200 regelmatig te kalibreren. Bij goed gebruik is de Valsgeld Detector VG200 een instrument van onschatbare waarde voor het opsporen van vals geld. 

Onze andere valsgeld detector keuzes voor jou! [TOP 6-10 getest]

Bovenstaande producten waren onze favorieten van de in totaal 10 geteste valsgeld detectors. Echter zijn de overige 5 valsgeld detectors net zo goed! En wellicht passend bij wat jij precies zoekt.

Dus nog geen geschikte valsgeld detector gezien? Kijk dan even bij de rest van de top 10 valsgeld detectors vergelijkingen. 

Andere populaire producten:

6. Tank-007 UV Valsgeld detector

De Tank007 UV valsgelddetector is een handig hulpmiddel waarmee je snel en gemakkelijk valse biljetten kunt opsporen. Houd het biljet gewoon tegen het licht en zoek naar het watermerk. Ontbreekt het watermerk of is het vervaagd, dan is het biljet waarschijnlijk vals. Je kunt ook controleren of er veiligheidsdraden zijn door het biljet tegen het licht te houden en te kijken of er een dunne strook door het papier loopt. Als je geen veiligheidsdraad ziet, dan is het biljet waarschijnlijk vals.

Controleer tenslotte hoe een echt bankbiljet aanvoelt. Echte bankbiljetten zijn gedrukt op papier van hoge kwaliteit dat kenmerkend aanvoelt. Voelt het biljet dat je vasthoudt erg broos aan of lijkt het alsof het gefotokopieerd is, dan is het waarschijnlijk vals. Met deze eenvoudige tips kun je snel en gemakkelijk valse biljetten herkennen.Tank007 UV valsgelddetectors zijn verkrijgbaar bij de meeste goede kantoorboekhandels.

 

7. TIKKENS Valsgeld Detector

De TIKKENS valsgelddetector is een handig hulpmiddel dat je kan helpen valse biljetten op te sporen. Zo werkt het: houd eerst het biljet tegen het licht en zoek naar de veiligheidsdraad. Dit moet een dunne, verticale strook zijn die van boven naar beneden op het biljet loopt. Als je geen veiligheidsdraad ziet, of als die er wazig of gebroken uitziet, is het biljet waarschijnlijk vals. Controleer vervolgens het watermerk. Dit is een vage afbeelding die aan de rechterkant van het biljet verschijnt als het tegen het licht gehouden wordt. Op een echt biljet moet het watermerk overeenkomen met het portret op de voorkant van het biljet. Bekijk tenslotte het portret zelf nauwkeurig. Controleer of de lijnen zuiver en scherp zijn, en of er geen vlekken of onscherpte op te zien zijn. 

8. PNQ UV Valsgeld detector zaklamp

Bij de keuze van een valsgeld detector zaklampje zijn er veel dingen waarmee je rekening moet houden. De PNQ UV Valsgeld Detector Zaklamp is een goede optie omdat hij betaalbaar en gemakkelijk in het gebruik is. Hij wordt geleverd met twee oplaadbare batterijen en een oplader, zodat hij altijd klaar is voor gebruik. Deze zaklamp gebruikt UV licht om valse biljetten op te sporen, en hij kan ook gebruikt worden om te controleren op watermerken op papieren documenten. De PNQ UV Valsgeld Detector Zaklamp is een prima keuze voor iedereen die een betaalbare en gemakkelijk te gebruiken zaklamp voor valsgelddetectie wil. 

9. Office-Deals Valsgeld detector

Als je een manier zoekt om je bedrijf tegen valse biljetten te beschermen, is de Office-Deals Valsgeld Detector een prima optie. Dit eenvoudige apparaatje gebruikt ultraviolet licht om verborgen watermerken en beveiligingskenmerken te onthullen, zodat je gemakkelijk valse biljetten kunt identificeren. De Valsgeld Detector is ook voorzien van een vergrootglas, zodat je verdachte markeringen van dichtbij kunt bekijken. Het beste van alles is dat de Office-Deals Valsgeld Detector klein en licht is, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen voor onderweg. Met dit handige hulpmiddel in je arsenaal kun je er zeker van zijn dat je valse biljetten kunt opsporen voor ze je bedrijf duur komen te staan. 

10. Safescan 112-0267 Valsgelddetector

De Safescan 112-0267 Valsgeld Detector is een prima manier om je tegen vals geld te beschermen. Deze detector gebruikt ultraviolet, magnetische en infrarood technologie om valse biljetten op te sporen, en hij kan ook gebruikt worden om ID-kaarten en paspoorten te controleren. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken, en geeft een duidelijke lezing in slechts enkele seconden. Steek het biljet gewoon in de gleuf en wacht op de aflezing. Als het biljet vals is, geeft de machine een piep en op het display verschijnt een foutmelding. De Safescan 112-0267 is een onmisbaar instrument voor iedereen die regelmatig contante betalingen aanneemt. 

Zo kies je jouw favoriete valsgeld detector - Lees onze reviews!

Er zijn tegenwoordig zoveel valsgeld detectors op de markt. Hoe weet je nu welke de beste koop is? Dat is ook lastig voor jou als  consument om zelf goed te kunnen bepalen. Je kunt immers niet alle producten eerst kopen en één voor één uittesten. Dat zou een duur grapje zijn! 

Daarom hebben wij van Geenfinancieeladvies.nl o.a. deze website opgericht. Wij hebben dat testen nu al voor jou gedaan. In elke productcategorie testen wij 10 producten en daar komt dan een top 5 beste geteste valsgeld detector voor jou uit! 

Tijdens het testen van de valsgeld detectors kijken wij o.a. naar hoe makkelijk het product te gebruiken is. Ook kijken wij naar het merk van het product en hoe deze 2 factoren scoren in verhouding met de prijs het product. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de door jouw gekochte valsgeld detector langer dan 1 dag meegaat. 

Lees dus op je gemak onze reviews door! Enthousiast geworden van een valsgeld detector? Klik dan snel op de knop onder het product voor de BESTE prijs!

Bekijk ook eens deze favorieten:

Vraag & antwoord over de door ons geteste valsgeld detectors:

Nee, wij van geenfinancieeladvies.nl hebben zelf geen webshop. Wij hebben alleen producten getest en daar een review over geschreven. Wel geven wij voor elk product een link naar een webshop met de scherpste prijs. Koop je een valsgeld detector via deze link, dan krijgen wij hier wel een kleine commissie voor.  

We hebben bij het testen van de producten o.a gelet op:

  • gebruikersgemak;
  • prijs;
  • merk;
  • en de mening van andere gebruikers.

 

Het is uiteraard belangrijk dat een valsgeld detector makkelijk te gebruiker is en lang mee kan gaan. Ook de mening van mensen die het product al eerder hebben gebruikt hebben we meegenomen in onze eindoverweging! 

Nee, zeer zeker niet. Alle valsgeld detectors op deze pagina zijn volgens onze criteria goede producten. Wij hebben om het je makkelijker te maken echter wel een top 5 gemaakt van deze 10, die in onze ogen echt de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebben of gewoon onze persoonlijke favoriet is. 

Wij hebben momenteel alleen uitgezocht waar je de beste prijs kunt vinden voor het product online.

Het laatste woord over een goede valsgeld detector in 2023

Naarmate de zakenwereld steeds mondialer wordt, neemt ook het risico toe om op valse produkten en geld te stuiten. Valsgelddetectors zijn apparaten die kunnen helpen om valse biljetten, producten en zelfs werknemers op te sporen. Er zijn een aantal verschillende soorten valsgelddetectoren beschikbaar, elk met zijn eigen sterke en zwakke punten. Door de mogelijkheden en beperkingen van elk type detector te begrijpen, kun je weloverwogen beslissingen nemen over welke voor jouw bedrijf het beste zullen werken. 

Disclaimer: Wij hebben geen financiële vergoeding ontvangen voor het schrijven van deze valsgeld detector reviews. De volgorde van deze top 10 is op basis van onze eigen criteria en mening samengesteld. Wij sturen je alleen door naar de webshop waar wij de voordeligste prijs hebben gevonden. Indien een product via deze link wordt aangekocht, krijgen wij hier een kleine vergoeding voor. Dit zijn externe webwinkels en Geenfinancieeladvies.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de producten zelf of het verkoopproces.