Geenfinancieeladvies

  1. productreviews
  2. spaarpot

Beste spaarpot van 2024 - Reviews spaarpotten

Laatst bijgewerkt: 31-03-2024

Heb je een spaarpot? Een spaarpot, misschien? Ik herinner me dat ik er een had toen ik een kind was. Je weet wel, het soort waar je je geld in doet en het dan ziet groeien naarmate de maanden verstrijken. Wel, die dagen zijn al lang voorbij! Tegenwoordig moeten kinderen al vroeg over geld leren, zodat ze later in hun leven verstandige keuzes met hun financiën kunnen maken. Een geweldige manier om dit te doen is door middel van een geldkistje. Niet alleen zullen kinderen leren hoe ze hun geld moeten sparen, maar ze zullen ook de waarde inzien van geduld en uitgestelde bevrediging. Dus als je een manier zoekt om je kind te helpen over geld te leren, is een spaarpot beslist een goede manier!  

Bij geenfinancieeladvies.nl hebben we vele spaarpotten met elkaar vergeleken en hieruit zijn 10 goede spaarpotten naar voren gekomen. Deze zijn volgens ons de best geteste spaarpotten van 2024. 

 

Top 5 beste spaarpotten van 2024

Onderstaand vind je onze top 10 van de beste spaarpotten die wij hebben getest. Voor deze 10 spaarpotten hebben we een review geschreven waarmee we hopen jou op weg te helpen om een goede keuze te maken bij het aankopen van een nieuwe spaarpot 

Uit onze top 10 vind je onderstaand de 5 spaarpotten die onze favorieten zijn. Welke van deze spaarpotten is de beste voor jou?

1. Huntex Digitale Spaarpot Beer Met Muntenteller

De Huntex spaarpot is een leuke manier om kinderen de waarde van verschillende euromunten te leren. De spaarpot herkent elk muntje dat je in de gleuf gooit en toont het totaal op het LCD scherm. Met de terugsteltoets kun je opnieuw beginnen, en het permanente geheugen zorgt ervoor dat je je vorderingen niet kwijtraakt. De stroomvoorziening bestaat uit twee AA batterijen, die niet zijn inbegrepen. De afmetingen zijn Ø 170mm x 160mm en het gewicht is 300 g. Deze spaarpot is een leuke manier om kinderen over geld te leren terwijl ze zich vermaken!  

2. Benson Spaarpot Euro

Als je een leuke en praktische manier zoekt om geld te sparen, zoek dan niet verder dan deze spaarpot in de vorm van een blikje. Dit product is er in coupures van 10, 20, 50, 100, 200, of 500 euro, zodat je het perfecte bedrag voor je behoeften kunt kiezen. De afmetingen van de spaarpot zijn ongeveer 15 cm in doorsnee en 23 cm in hoogte. Dit product kan niet opnieuw verzegeld worden, maar dat kan juist een voordeel zijn. Als je klaar bent om je spaargeld te tellen of te innen, gebruik je gewoon een blikopener om de spaarpot te openen. Met zijn schattige vormgeving en handige functionaliteit is dit spaarvarken een geweldige manier om je te helpen geld te sparen. 

3. Spaarpot trouwauto 'Just married'

Het plannen van een huwelijk kan een kostbare onderneming zijn, dus is het belangrijk te sparen waar je kunt. Als je een uniek en attent geschenk zoekt voor een aanstaand echtpaar, overweeg dan deze keramische spaarpot. Het is een mooie manier om hen te helpen hun nieuwe leven samen financieel op de juiste voet te beginnen. De afmetingen zijn 16x8,5 cm, en hij is gemaakt van duurzaam keramiek. Het heeft ook een sleutelslot om hun spaargeld veilig te bewaren. Dus als je een stel kent dat wel wat hulp kan gebruiken bij het sparen voor hun grote dag, is dit spaarvarken een perfect geschenk. 

4. Qumax Geheime Kluis - Boekenkluis

In deze steeds onzekerder tijden is het belangrijker dan ooit om nieuwe manieren te bedenken om je kostbaarheden te beschermen. Een boekenkluis kan een extra graad van veiligheid bieden voor je kostbaarste bezittingen. Deze kluizen zijn ontworpen om er als gewone boeken uit te zien, zodat ze naadloos opgaan in je andere boeken op de plank. Maar laat je niet misleiden door hun bescheiden uiterlijk- binnenin zijn deze kluizen bekleed met een zachte stof om je kostbaarheden te beschermen tegen krassen en slijtage. En het beste van alles is dat ze voorzien zijn van een cijferslot dat met een eenvoudige drie-cijferige code geopend kan worden. Dus als je een discrete en veilige oplossing zoekt voor al je kostbaarheden, is een boekenkluis de perfecte keuze. 

5. MikaMax Panda Spaarpot

De MikaMax Panda Geldkist is een leuke manier om je geld veilig te bewaren. Leg je gespaarde munten op de plaat van deze elektrische panda spaarpot en hij activeert het drukmechanisme. De panda komt dan uit zijn doos tevoorschijn om je geld te bewaren.

Dit geldkistje leert je goed met geld om te gaan, zodat geld sparen een stuk gemakkelijker wordt! Elk klein beetje telt met dit gelddoosje. Het is ook handig om jezelf of je kinderen te motiveren om geld te sparen! Het geldkistje dient ook als tafeldecoratie en tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van wie er een muntje op legt.

Enkele redenen om de MikaMax Panda Spaarpot te kiezen zijn dat hij op 2 AA batterijen werkt en dus draadloos is. Je kunt met deze spaarpot ook op een leuke manier leren sparen. Het is ook een leuk en uniek geschenk voor dierenliefhebbers!

 

Nog meer goede spaarpotten - Nummers 6 t/m 10

Bovenstaande 5 spaarpotten zijn onze favorieten in deze top 10 best geteste spaarpotten. De volgende 5 spaarpotten kunnen we ook van harte aanbevelen en we weten zeker dat er een goede spaarpot voor jou tussen zit.

Dus heb je in de top 5 geen geschikte spaarpot gezien voor jezelf? Bekijk dan snel de rest van de top 10 spaarpotten. 

Andere populaire producten:

6. Zilverstad - Spaarpot Nijntje

Het wereldberoemde konijn Nijntje, getekend door Dick Bruna is nog steeds erg populair en geliefd! Deze zilveren spaarpot is een klassieker uit het Zilverstad assortiment. Het geldkistje is verzilverd en gelakt, waardoor oppoetsen overbodig is. Het geldkistje kan gegraveerd worden. Aan de onderkant kan het geldkistje met een draaischuif geopend en gesloten worden. Een bijzonder (geboorte)geschenk. Het geldkistje wordt geleverd in een bijpassend geschenkdoosje. Deze verzilverde spaarpot in de vorm van Nijntje is een prachtig doop- of 1e verjaardagscadeau dat nog vele jaren gekoesterd kan worden.

Vakkundig vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit is dit verrukkelijke aandenken voorzien van ingewikkelde details en een gepolijste afwerking. Met een eenvoudige draai aan de basis zullen de kleintjes met plezier hun centen bewaren in dit tijdloze stuk. Gepresenteerd in een mooie geschenkdoos is het ook een indrukwekkend cadeau voor vrienden en familie. Of je nu kiest om er een speciale boodschap of naam in te graveren, deze Nijntje spaarpot wordt vast en zeker een gekoesterd aandenken.

 

7. Keramieken Spaarvarken

Ben je op zoek naar een leuke en creatieve manier om geld te sparen? Zoek dan niet verder dan de Keramische Spaarpot met hamer. Deze spaarpot is perfect om doelen te stellen en je spaargeld te zien groeien. Vul de spaarpot eenvoudig beetje bij beetje, en als hij vol is, kun je jezelf op iets bijzonders trakteren. De spaarpot wordt geleverd met een hamer die je kunt gebruiken om de spaarpot open te breken als je doel bereikt is of de spaarpot vol is. Niets geeft meer voldoening dan al het geld te zien dat je gespaard hebt! Wacht dus niet langer en bestel je keramische spaarpot met hamer vandaag nog. 

8. Nince Digitale Spaarpot Met Munten teller

De Nince digitale spaarpot is een geweldige manier om je spaargeld bij te houden. De digitale muntenteller telt nauwkeurig alle munten in het geldbakje, zodat je altijd precies weet hoeveel je gespaard hebt. De spaarpot is ook geschikt voor alle euromunten. Het digitale gelddoosje met muntenteller is een ideaal geschenk voor jong en oud. Het doosje is gemaakt van hoogwaardig ABS plastic en wordt geleverd met een CE keurmerk. We staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan contact met ons op. 

9. Digitale Spaarpot Met Munten Teller

Deze geldkist is perfect voor wie een intelligente manier zoekt om zijn geld te beheren. Hij is uitgerust met een muntenteller die nauwkeurig bijhoudt hoeveel geld er in de geldkist zit. De Digitale Geldbank met Muntenteller is geschikt voor alle euromunten en kan ongeveer 800 - 1000 munten tellen. Dit geldkistje is perfect voor jongens en meisjes en is een mooie manier om ze het belang van sparen bij te brengen. Het geldbakje is ook een mooie manier om er zeker van te zijn dat je altijd weet hoeveel geld je gespaard hebt. Het geldkistje werkt op 2 AAA batterijen (niet inbegrepen).  

10. Brandkast Spaarpot

Een brandkist is een kluis die ontworpen is om je kostbaarheden tegen brandschade te beschermen. Ze worden van allerlei materialen gemaakt, maar blauw metaal is een van de meest populaire keuzes. Brandkoffers zijn er in verschillende maten, maar de afmetingen van deze zijn 14x16x21 cm. Ze hebben een unieke code die uit vier cijfers bestaat. Deze code kan niet veranderd worden. De vuurkist is ook van hout gemaakt, wat hem stevig en duurzaam maakt. Als je een veilige manier zoekt om je kostbaarheden tegen brandschade te beschermen, dan is een vuurkistje een prima optie. 

Zo vind jij een geschikte spaarpot voor jezelf

Hoe bepaal je nu welke de beste spaarpot voor jou is? Met zoveel diverse spaarpotten op de markt is het lastig voor jou als  consument om dit te bepalen. Je kunt immers niet alle spaarpotten kopen en uittesten. 

Precies hierom hebben wij van Geenfinancieeladvies.nl deze website opgericht. Wij hebben de vergelijking al voor jou gedaan. In elke productklasse testen wij spaarpotten en daar komt uiteindelijk de top 10 uit.

Tijdens het vergelijken van de spaarpotten letten wij op hoe makkelijk de spaarpot te gebruiken is. Ook kijken wij naar het merk van de spaarpot en hoe deze 2 factoren scoren in verhouding met de prijs van de spaarpot. Het is belangrijk dat de prijs- kwaliteitsverhouding goed is van de gekozen spaarpotten.

Bekijk dus op je gemak al onze reviews. Ben je enthousiast geworden van een bepaalde spaarpot en wil je deze kopen? Klik dan snel op de button onder de productomschrijving voor de beste prijs!

Bekijk ook eens deze favorieten:

Veelgestelde vragen over de door ons geteste spaarpotten

Nee, wij van geenfinancieeladvies.nl hebben zelf geen webshop. Wij hebben alleen producten getest en daar een review over geschreven. Wel geven wij voor elk product een link naar een webshop met de scherpste prijs. Koop je een spaarpot via deze link, dan krijgen wij hier wel een kleine commissie voor.  

We hebben bij het testen van de producten o.a gelet op:

  • gebruikersgemak;
  • prijs;
  • merk;
  • en de mening van andere gebruikers.

 

Het is uiteraard belangrijk dat een spaarpot makkelijk te gebruiker is en lang mee kan gaan. Ook de mening van mensen die het product al eerder hebben gebruikt hebben we meegenomen in onze eindoverweging! 

Nee, zeer zeker niet. Alle spaarpotten op deze pagina zijn volgens onze criteria goede producten. Wij hebben om het je makkelijker te maken echter wel een top 5 gemaakt van deze 10, die in onze ogen echt de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebben of gewoon onze persoonlijke favoriet is. 

Wij hebben momenteel alleen uitgezocht waar je de beste prijs kunt vinden voor het product online.

Slotwoord over de beste spaarpotten van 2024

Een spaarpot is een geweldig hulpmiddel om kinderen over geld te leren. Door ze aan te moedigen te sparen voor iets wat ze graag willen hebben, leren ze het belang van uitgestelde bevrediging. Ze zullen ook zien hoe hun geld in de loop van de tijd kan groeien, waardoor ze de waarde van geduld leren kennen. Bovendien kan een spaarpot kinderen helpen om goede financiële gewoonten te ontwikkelen. Zo zullen ze bijvoorbeeld leren hun geld te budgetteren en alleen uit te geven wat ze hebben. Daardoor kan een geldkistje een waardevol bezit zijn voor elk gezin.

Dus, als je een manier zoekt om je kinderen over geld en financiën te leren, waarom probeer je dan niet eens een geldkistje? Ze zijn een geweldige manier om kinderen te leren hoe ze hun geld moeten sparen en de waarde van geduld in te zien. En, wie weet? Misschien begin je ze wel een paar goede financiële gewoonten bij te brengen die ze hun hele leven bij zullen blijven!

 

Disclaimer: Wij hebben geen financiële vergoeding ontvangen voor het schrijven van deze spaarpot reviews. De volgorde van deze top 10 is op basis van onze eigen criteria en mening samengesteld. Wij sturen je alleen door naar de webshop waar wij de voordeligste prijs hebben gevonden. Indien een product via deze link wordt aangekocht, krijgen wij hier een kleine vergoeding voor. Dit zijn externe webwinkels en Geenfinancieeladvies.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de producten zelf of het verkoopproces.   

Gepubliceerd op: 19-07-2022