Geenfinancieeladvies

Vermogen van Paris Hilton

  1. vermogen van
  2. Paris Hilton

Geschat vermogen

€ 300 miljoen

Woonplaats

Amerika

Leeftijd

41 jaar

Nationaliteit

Amerikaanse

Geboortedatum

17 februari 1981

Beroep

Amerikaanse society-ster

Wat is het vermogen van Paris Hilton?

Ondanks dat Paris Hilton nooit precies heeft aangegeven wat er totaal in het laatje is gekomen, zijn er soms wel getallen gevallen bij verschillende werkzaamheden. Hierdoor hebben wij een goede schatting kunnen maken van wat het vermogen van Paris Hilton is. Wij schatten het vermogen van Paris Hilton momenteel op € 300 miljoen . 

Paris Hilton, wie is dat?

Paris Hilton is bekend door een uitgelekte seksvideo, een pornofilm, waarin ze met haar toenmalige vriend Rick Salomon te zien was. De seksvideo werd later onder de titel 1 nights in Paris op dvd uitgebracht. Er werd door de familie Hilton tevergeefs een rechtszaak tegen de producent aangespannen, maar Hilton gaf toestemming de film uit te brengen in ruil voor een flinke vergoeding.

Verschillende series

In 2003 trad ze samen met Nicole Richie op in de reality The Simple Life. In deze serie gingen Hilton en Richie naar de Amerikaanse staat Arkansas, waar ze bij een boerengezin terecht kwamen en voor het eerst in hun leven moesten werken. Er werden vijf seizoenen van de serie gemaakt. In 2006 kwam haar enige album Paris uit, met de singles Stars Are blind en Nothing in this world. Ook verbond ze haar naam aan een juwelen- en handtassenlijn, samen met haar zus Nicky. Hilton werd geparodieerd in de televisieserie The Suite Life of Zack & Cody, waarin London Tiptop het verwende kind van de Tiptop- hotels eigenaar speelt.

Vriendschappen

MTV zond in 2008 en 2009 de series Paris Hilton My New BFF en Oaris Hilton’s My New BFF: Dubai uit, waarin Hilton op zoek ging naar een nieuwe best Friend forever nadat haar vriendschap met Nicole Richie wat stukgelopen. De afgelopen jaren is Hilton actief als dj. In 2017 werd Paris Hilton door Times Magazine uitgeroepen tot de best betaalde vrouwelijke ter wereld en de voorbije jaren had ze, net als Dimitri Vegas & Like Mike, een residency in een club op Ibiza.

Van maart 2008 tot november van datzelfde jaar was Hilton verloofd met Benji Madden, gitarist en achtergrondzanger van Good Charlotte. Van oktober 2011 tot mei 2012 had Hilton een relatie met Afrojack. Op 2 januari 2018 werd bekend dat Hilton verloofd was met acteur en model Chris Zylka, maar in november 2018 werd ook die verloving verbroken.

Hoe is het vermogen van Paris Hilton ontstaan?

Het vermogen van Paris Hilton komt uit verschillende inkomstenbronnen. Het grootste gedeelte van het vermogen komt van Amerikaanse society-ster , waar natuurlijk ook de bekendheid vandaan komt.

Wat verdient Paris Hilton per jaar?

Over wat Paris Hilton per jaar verdient laat Paris Hilton zich niet uit. Dat maakt het inschatten wat lastiger. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Bekijk ook het vermogen van:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Paris Hilton wordt geschat op € 300 miljoen . 

Wij schatten dat de jaarlijkse inkomsten van Paris Hilton kunnen oplopen tot -. 

 

Lees meer info over leningen hier.