Geenfinancieeladvies

Als fan van het YouTube-kanaal Pure Luxe ben je vast bekend met Floris Wyers. Hij reist het hele land door op zoek naar de meest luxueuse levensstijlen en de duurste huizen. Wyers heeft hierdoor veel contact met verschillende miljonairs. Maar is Floris zelf ook rijk? In dit artikel gaan we dieper in op het leven en het vermogen van Floris Wyers. 

Floris Wyers

Wie is Floris Wyers?

De naam Floris Wyers doet bij veel Nederlanders een belletje rinkelen, maar wie hij precies is, is voor veel mensen een grote vraag. Floris Wyers’ achtergrond is voor veel mensen een mysterie. De Quote 500 laat weten dat Floris Wyers familie is van de Dreesmanns, mede-oprichter van V&D, maar noemt hem in dezelfde zin een wannabe die zich op opdringerige wijze weet binnen te praten op de betere feestjes.

Floris Wyers is als societyfiguur vooral bekend van het magazine en YouTube-kanaal van Pure Luxe. We zien Floris hier het heerlijke luxe leven leven. Op dit kanaal heeft Floris al bijna 110.000 abonnees en meer dan 25 miljoen weergaven weten te verzamelen.  

Op dit kanaal is Floris te zien met bekende Nederlanders, zoals Gio Latooy, Thierry Baudet, Mobicep en Peter Gillis. Onderwerpen die veelal aan bod komen zijn dure huizen, nog duurdere auto’s en sabreren, een van Floris’ grote hobby’s. 

Is Floris Wyers rijk?

Veel mensen hebben dezelfde gedachte, namelijk ‘Is Floris Wyers rijk?’. Het vermogen van Floris Wyers is net als de man zelf erg mysterieus, en helaas onbekend. Hierdoor kunnen we dus moeilijk antwoord geven op deze vraag.

Op basis van verschillende schattingen en bronnen kunnen we je wel vertellen hoeveel Floris jaarlijks verdient. Het gaat hier om zo’n €120.000 per jaar. Dit ligt hoog boven het Nederlands gemiddelde! Hij verdient namelijk €80.000 meer dan de gemiddelde Nederlander. In dit opzicht kun je dus zeker concluderen dat Floris Wyers rijk is.

View this post on Instagram

A post shared by Floris Wyers (@floriswyers)

Hoe groot is Floris Wyers vermogen en hoe heeft hij het verdiend?

Hoe Floris zijn geld heeft verdiend en hierdoor het gezicht van Pure Luxe is geworden weten we niet. Er wordt vooral gespeculeerd dat zijn familie hier veel invloed op heeft gehad. Aan Floris is namelijk goed te zien dat het luxe leven hem met de paplepel is ingegoten. Naast het familiekapitaal wat hij waarschijnlijk heeft mogen erven, verdient Floris ook goed geld met zijn wekelijkse YouTube video’s.

De vuistregel die op YouTube geldt, is dat een miljoen weergaven je zo’n €4.000 opleveren. Zoals eerder benoemd heeft Pure Luxe al zo’n 25 miljoen weergaven verzameld, waardoor Floris Wyers zeker al meer dan €100.000 heeft mogen verdienen met zijn YouTube content. De kans is groot dat hij dit geld heeft moeten delen met het personeel van Pure Luxe magazine. Ook investeert hij een deel van het geld natuurlijk terug in het magazine en YouTube-kanaal.

Gelukkig verdient Wyers ook nog geld met de verschillende sponsordeals op dit YouTube-kanaal. Schattingen geven aan dat zijn maandelijkse inkomsten liggen op zo’n €10.000 per maand. 

Interessante weetjes over Floris Wyers

  • #1 Floris Wyers is eigenaar geweest van veel verschillende ondernemingen, van Rent-a-Driver tot Wellness.nl. Vandaag de dag is hij eigenaar van Pure Luxe. 
  • #2 Floris Wyers is een veelbesproken onderwerp bij Roddelpraat, waar hij vaak in een negatief licht wordt gezet.