Geenfinancieeladvies

Vermogen van Remon Vos

  1. vermogen van
  2. Remon Vos

Geschat vermogen

4.4 miljard euro

Woonplaats

Nederland

Leeftijd

53 jaar

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

1970

Beroep

Vastgoedondernemer

Wat is het vermogen van Remon Vos?

Ondanks dat Remon Vos nooit precies heeft aangegeven wat er totaal in het laatje is gekomen, zijn er soms wel getallen gevallen bij verschillende werkzaamheden. Hierdoor hebben wij een goede schatting kunnen maken van wat het vermogen van Remon Vos is. Wij schatten het vermogen van Remon Vos momenteel op 4.4 miljard euro. 

Remon Vos, wie is dat?

Remon Vos is opgegroeid in de Stadskanaal en Winschoten. Hij werkte in een telefoonzaak van zijn vader in Stad en komt via de inmiddels overleden Groningse advocaat Eddy Maas in contact met de Tsjechische vastgoedwereld. Vos is de CEO en de hoogste baas van CTP, een internationale investeringsmaatschappij met hoofdkantoor in Brno (Tsjechië) die hij in 1998 oprichtte.

Met behulp van advocaat Eddy Maas en de stad- Grininger zakenman Johan Brakema eind jaren negentig van de vorige eeuw een stuk grond bij Brno. Het gaat van daaruit snel. Vos richt zich op het ontwikkelen van bedrijfsterreinen in Tsjechië. In die bedrijvenparken zorgt CTP ook voor onderhoud, beveiliging, restaurants en kinderopvang. Via het succes in Tsjechië heeft hij zich uitgebreid naar onder meer Slowakije en Roemenië, Slovenië, Polen en Oekraïne.

Vos zijn succes in Miljoenen

Het bedrijf van Vos doet zaken in Nederland en in de provincie Groningen. In 2008 stapt hij in de Vries transport Groep, de opvolger van Vos Logistics in Veendam. Een jaar later gaat het transportbedrijf failliet. De curator legt de schuld bij Remon Vos en Eddy Maas, en claimt negentien miljoen euro. Pas vorig jaar bij het overlijden van Maas, is de zaak gesloten. Hierbij betaalde Vos een bedrag van 1,6 miljoen euro aan de crediteuren.

Groei van het bedrijf

Ondertussen groeit CTP steeds verder en sneller. Bij het concern zijn nu ongeveer vierhonderd mensen in dienst. Het concern bezit een kleine vijf miljoen vierkante meter aan industriële en magazijnruimte in acht Europese landen.

Momenteel woont Remon met zijn vrouw Carolien, de dochter van de voormalige schoolmeester van Heiligerlee, en zijn twee kinderen op een Tsjechisch landgoed van tien bij tien kilometer. Vos bezit een groot Wagenpark en twee privéjets.

Hoe is het vermogen van Remon Vos ontstaan?

Het vermogen van Remon Vos komt uit verschillende inkomstenbronnen. Het grootste gedeelte van het vermogen komt van Vastgoedondernemer, waar natuurlijk ook de bekendheid vandaan komt.

Wat verdient Remon Vos per jaar?

Over wat Remon Vos per jaar verdient laat Remon Vos zich niet uit. Dat maakt het inschatten wat lastiger. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Bekijk ook het vermogen van:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Remon Vos wordt geschat op 4.4 miljard euro. 

Wij schatten dat de jaarlijkse inkomsten van Remon Vos kunnen oplopen tot -. 

 

Lees meer info over leningen hier.