Geenfinancieeladvies

Vermogen van John de Bever

  1. vermogen van
  2. John de Bever

Geschat vermogen

-

Woonplaats

-

Leeftijd

-

Nationaliteit

-

Geboortedatum

-

Beroep

Prof zaalvoetballer

Wat is het vermogen van John de Bever?

Ondanks dat John de Bever nooit precies heeft aangegeven wat er totaal in het laatje is gekomen, zijn er soms wel getallen gevallen bij verschillende werkzaamheden. Hierdoor hebben wij een goede schatting kunnen maken van wat het vermogen van John de Bever is. Wij schatten het vermogen van John de Bever momenteel op -. 

John de Bever, wie is dat?

Johannes, meer bekend als John de Bever, is geboren in Berlicum, 7 april 1965. Hij is een Nederlands voormalig prof- en zaalvoetballer. Na het beëindigen van zijn spelersloopbaan werd De Bever zanger. In 1997 werd De Bever verkozen tot Beste Zaalvoetballer van de wereld. De Bever heeft in juli 1979 op veertienjarige leeftijd als zanger ontdekt door Pierre Kartner tijdens een optreden op de Nijmeegse Vierdaagse. Het nummer als ik later eens trouw, dat Kartner voor hem schreef, bereikte in maart 1980 de tipparade. Er volgden nog drie singles en een elpee. Hierna besloot De bever voorlopig te stoppen met zijn zangcarrière en zich toe te gaan leggen op het voetbal.

Wedstrijden

De Bever verwierf hierna faam als zaalvoetballer, onder andere bij de toenmalige topclub Bunga Melati uit Tilburg. In de winterstop van het seizoen 1992/93 maakte hij de overstap naar het veldvoetbal door een contract tekenen te tekenen bij Dordrecht’90. Onder leiding van trainer Han Berger maakte hij zijn debuut voor die club op 13 januari 1993 in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Zijn carrière in het Nederlands betaald voetbal bleef beperkt tot een half seizoen, waarin hij slechts tot vijf wedstrijden kwam.

Avontuur en toernooien

Na zijn avontuur bij Dordrecht’90 kwam hij in België nog uit voor onder andere La Louviere, Diest en Witgoor Sport Dessel. Successen kende hij echter vooral in het zaalvoetbal, waarvoor hij in de jaren 90 in Nederland samen met Edwin Grunholz het boegbeeld vormde. Hij kwam diverse keren uit voor Nederlands zaalvoetbalteam. In 1997 werd hij tijdens het toernooi om de intercontinental Futsal Cup in Brazilië, het wereldkampioenschap voor clubteams waar hij speelde voor Bunga Melati, bekroond tot beste speler van het toernooi. Begin jaren 90 richtte hij zijn eigen zaalvoetbalteam op: De Bever Boys. De Bever speelde achtentwintig interlands voor het Nederlands zaalvoetbalteam en debuteerde op 23 april 1988 in de interland tegen België. De Bever speelde op het EK 1996, het WK 1996 en het EK 2001.

Hoe is het vermogen van John de Bever ontstaan?

Het vermogen van John de Bever komt uit verschillende inkomstenbronnen. Het grootste gedeelte van het vermogen komt van Prof zaalvoetballer, waar natuurlijk ook de bekendheid vandaan komt.

Wat verdient John de Bever per jaar?

Over wat John de Bever per jaar verdient laat John de Bever zich niet uit. Dat maakt het inschatten wat lastiger. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Bekijk ook het vermogen van:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van John de Bever wordt geschat op -. 

Wij schatten dat de jaarlijkse inkomsten van John de Bever kunnen oplopen tot -. 

 

Lees meer info over leningen hier.