Geenfinancieeladvies

Vermogen van Jessy Maya

  1. vermogen van
  2. Jessy Maya

Geschat vermogen

€ 38K - € 228K

Woonplaats

Nederland

Leeftijd

26 jaar

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

8 juni 1996

Beroep

Youtuber

Wat is het vermogen van Jessy Maya?

Ondanks dat Jessy Maya nooit precies heeft aangegeven wat er totaal in het laatje is gekomen, zijn er soms wel getallen gevallen bij verschillende werkzaamheden. Hierdoor hebben wij een goede schatting kunnen maken van wat het vermogen van Jessy Maya is. Wij schatten het vermogen van Jessy Maya momenteel op € 38K - € 228K. 

Jessy Maya, wie is dat?

Jessy Desiree Bosch is geboren op 8 juni 1996. Ze is beter bekend als Jessie Maya, zij is Nederlander en Youtuber. Zij is bekend als een van de grootste transgender influencer. Haar YouTubekanaal heeft al 354.000 abonnees binnen sinds juni 2022. In juni 2022 heeft zij ruim 106 miljoen weergaven binnen gehaald. Op Instagram heeft ze nu 252.000 volgers in juni 2022. En op Tik Tok heeft zij nu 309. 000 volgers. Jessy werd geboren als jongen en kreeg haar geboorte naam: Jeroen. Ze ging naar de vmbo-school Veluws College Cortenbosch. In de derde plan kwam Bosch- die toen nog als jongen door het leven ging – uit de kast als homoseksueel.

Vastelling van het proces

In 2015 begon Bosch met haar Youtube-kanaal, waarbij de focus hoofdzakelijk op mode en cosmetica ligt. Ze maakt naast beautyvideo’s ook opnames van haar transgenderproces. Bosch stopte met haar opleiding om zich volledig op Youtube te kunnen concentreren. In haar video’s toonde het gehele proces van haar transitie. Zo begon in 2016 met de hormoonbehandeling. Ook het proces van de plastische chirurg onderging, werd in video’s vastgesteld.

Programma’s in 2019

Samen met cosmeticabedrijven heeft Bosch gewerkt en bespreekt hun producten in haar video’s. Bovendien stelt ze samen met Jeroen van Holland discriminatie van LHBT’ers aan de kaak. Sinds het voorjaar van 2022 heeft Jessie Maya haar eigen make-uplijn, cursed cosmetics genaamd. Ze deed een programma in 2019 onder de naam The big Escape. Vanaf april 2022 is Maya te zien als een van de deelnemers in het Videolandprogramma Celebrity Apprentice. Maya heeft inmiddels meer dan 80 tatoeages, waaronder een van Dolly Parton en enkele van Lana Del Rey. Na deze periode heeft zij een goeie periode van succes kunnen boeken.

Hoe is het vermogen van Jessy Maya ontstaan?

Het vermogen van Jessy Maya komt uit verschillende inkomstenbronnen. Het grootste gedeelte van het vermogen komt van Youtuber, waar natuurlijk ook de bekendheid vandaan komt.

Wat verdient Jessy Maya per jaar?

Over wat Jessy Maya per jaar verdient laat Jessy Maya zich niet uit. Dat maakt het inschatten wat lastiger. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Bekijk ook het vermogen van:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Jessy Maya wordt geschat op € 38K - € 228K. 

Wij schatten dat de jaarlijkse inkomsten van Jessy Maya kunnen oplopen tot -. 

 

Lees meer info over leningen hier.