Geenfinancieeladvies

Vermogen van Wesley Adema

  1. vermogen van
  2. Wesley Adema

Geschat vermogen

-

Woonplaats

Nederland

Leeftijd

-

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

-

Beroep

Vastbelegger

Wat is het vermogen van Wesley Adema?

Ondanks dat Wesley Adema nooit precies heeft aangegeven wat er totaal in het laatje is gekomen, zijn er soms wel getallen gevallen bij verschillende werkzaamheden. Hierdoor hebben wij een goede schatting kunnen maken van wat het vermogen van Wesley Adema is. Wij schatten het vermogen van Wesley Adema momenteel op -. 

Wesley Adema, wie is dat?

Als ondernemer komt Wesley Adema uit Breda. Op hele jonge leeftijd was hij genoodzaakt uit het huis te gaan en heeft daarbij naar eigen zeggen vanaf nul moeten komen. Dat heeft hem gedreven om te gaan ondernemen tot zijn uiteindelijke doel zou verwezenlijken, financieel onafhankelijk worden.

Vastgoed

Wesley heeft bedrijven opgezet en aan de zijlijn in vastgoed belegd. Daarbij panden aangekocht en deze actief in de verhuur aangeboden. Inmiddels heeft hij de meeste bedrijven verkocht en ligt de focus volledig op het vastgoed. Naast Nederland is Wesley ook actief in Spanje waarbij zijn portefeuille is uitgebreid met woningen en nieuwbouwcomplexen gelegen in het zuiden van de Costa Blanca. Met zijn jarenlange expertise wil hij anderen inspireren en begeleiden in de aankoop van een woning onder de Spaanse zon. Wesley hoopt de droom van velen te kunnen verwezenlijken op zo een manier.

De steenrijke Wesley heeft al zijn geld in vastgoed zitten. Inmiddels is dat zijn hoofdbusiness geworden. Hij probeert verder ook anderen door middel van vlogs te inspireren om hun droom na te jagen. Ook de vrouw van Wesley is onderneemster. Dat kan ze heel goed. Wesley heeft een Poolse vrouw, met wie hij twee zonen heeft. Eerder in januari 2022 verscheen Wesley in het televisieprogramma “steenrijk, straatarm”. 786.000 personen hebben meegekeken naar het programma. Zo kon men zien hoe Wesley het overleefde met zijn gezin, met een heel klein budget.

Heel even buiten Breda, ligt het luxe optrekje van het gezin van Wesley Adema. Als tiener had hij een droom: miljonair worden. Na vijftien jaar later heeft hij deze droom weten te verwezenlijken. Hij heeft altijd als doel om financieel vrij te zijn. Voor hem heeft dat dus heel goed uitgepakt.

Hoe is het vermogen van Wesley Adema ontstaan?

Het vermogen van Wesley Adema komt uit verschillende inkomstenbronnen. Het grootste gedeelte van het vermogen komt van Vastbelegger, waar natuurlijk ook de bekendheid vandaan komt.

Wat verdient Wesley Adema per jaar?

Over wat Wesley Adema per jaar verdient laat Wesley Adema zich niet uit. Dat maakt het inschatten wat lastiger. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Bekijk ook het vermogen van:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Wesley Adema wordt geschat op -. 

Wij schatten dat de jaarlijkse inkomsten van Wesley Adema kunnen oplopen tot -. 

 

Lees meer info over leningen hier.