Geenfinancieeladvies

Vermogen van Michael Pilarzcijk

  1. vermogen van
  2. Michael Pilarzcijk

Geschat vermogen

1 miljard

Woonplaats

Polen

Leeftijd

53 jaar

Nationaliteit

Pools

Geboortedatum

18 oktober 1969

Beroep

Mediaondernemer

Wat is het vermogen van Michael Pilarzcijk?

Ondanks dat Michael Pilarzcijk nooit precies heeft aangegeven wat er totaal in het laatje is gekomen, zijn er soms wel getallen gevallen bij verschillende werkzaamheden. Hierdoor hebben wij een goede schatting kunnen maken van wat het vermogen van Michael Pilarzcijk is. Wij schatten het vermogen van Michael Pilarzcijk momenteel op 1 miljard. 

Michael Pilarzcijk, wie is dat?

Michael is geboren in Polen, maar groeide op in Zoetermeer. Nadat hij het voortgezet onderwijs had afgerond, studeerde hij twee jaar journalistiek in Utrecht. Hij volgde de cursus radio- broadcasting & marketing in 1990 aan de universiteit van Californië, Los Angeles in San Diego, Californië. Vanaf september 1988 tot en met september 1992 was hij station-voice van de tv-uitzendingen van het publieke Veronica. Van halverwege mei tot en met 31 oktober 1992 was hij dj bij Veronica op radio 2 en Radio 3.

.

Betrokkenheid

Pilarczyk was in oktober 1992 betrokken bij de oprichting van Radio 538. Het ging hier om een commercieel radiostation van Lex Harding en Erik de Zwart. Na de laatste uitzendingen bij Veronica op Radio 3 op zaterdag 31 oktober 1992, stapte Pilarczyk over naar het net opgerichte Radio 538 met een deel van het Veronica Radio 3 team. Het allereerste programma werd door Michael gepresenteerd en draaide de eerste plaat op vrijdag 11 december 1992: “An Everlasting Love”. Vervolgens presenteerde hij onder andere Club 538, Mikey Mike in de middag, Goud waar je van houdt, The Jungle en de Piepshow. Hij was een van de vj’s van videoclip- zender TMF. Hij stopte begin 1999 bij Radio 538 en TMF.

Producties van Michael

Pilarczyk was oprichter en eigenaar van een aantal productiebedrijven, waaronder futuractive Communication Network, reclamebureau Carmichael en Pilarczyk en de televisieproductiemaatschappij Pilarczyk mediagroep. Dit bedrijf maakte programma’s voor RTL Nederland, waaronder RTL Autowereld, Gek op de Wielen, Stapel op Auto’s, RTL Transportwereld, RTL Wintersport, de World solar Challenge en Wielerland. Ook publiceerde Pilarczyk twee films over de zeiltocht rond de wereld van zeezeiler Henk de Velde. Dit gebeurde tijdens zijn Never Ending Voyage. Van 2010 tot en met 2013 maakte Pilarczyk zelf een zeilreis langs alle kusten van Europa. In deze zelfde periode schreef hij zijn debuutroman Dansen in de hemel. Dit bracht hij in 2014 uit. Hierna heeft hij nog wat veel meer opgericht zoals de Mastermind Academy, die veel successen voor hem heeft geleverd.

Hoe is het vermogen van Michael Pilarzcijk ontstaan?

Het vermogen van Michael Pilarzcijk komt uit verschillende inkomstenbronnen. Het grootste gedeelte van het vermogen komt van Mediaondernemer, waar natuurlijk ook de bekendheid vandaan komt.

Wat verdient Michael Pilarzcijk per jaar?

Over wat Michael Pilarzcijk per jaar verdient laat Michael Pilarzcijk zich niet uit. Dat maakt het inschatten wat lastiger. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Bekijk ook het vermogen van:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Michael Pilarzcijk wordt geschat op 1 miljard. 

Wij schatten dat de jaarlijkse inkomsten van Michael Pilarzcijk kunnen oplopen tot -. 

 

Lees meer info over leningen hier.