Geenfinancieeladvies

Vermogen van Laura Ponticorvo

  1. vermogen van
  2. Laura Ponticorvo

Geschat vermogen

€ 16K - € 95.9K

Woonplaats

Belgie

Leeftijd

27 jaar

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

7 oktober 1995

Beroep

Youtuber

Wat is het vermogen van Laura Ponticorvo?

Ondanks dat Laura Ponticorvo nooit precies heeft aangegeven wat er totaal in het laatje is gekomen, zijn er soms wel getallen gevallen bij verschillende werkzaamheden. Hierdoor hebben wij een goede schatting kunnen maken van wat het vermogen van Laura Ponticorvo is. Wij schatten het vermogen van Laura Ponticorvo momenteel op € 16K - € 95.9K. 

Laura Ponticorvo, wie is dat?

Laura Ponticorvo is geboren in Brasschaat, 7 oktober 1985. Ze is Nederlands Italiaanse mediapersoonlijkheid en youtuber met de Belgische nationaliteit. Ze deed mee aan verschillende televisieprogramma's, maar kreeg vooral naamsbekendheid door haar deelname aan het programma; Mijn Vieze, vette, Vervelende Verloofde. Zij verhuisde op zevenjarige leeftijd naar Friesliend. Laura is in 2008 afgestudeerd aan de dansacademie van Lucia Marthas. Ze speelde eerder in de tweede musical van Joop den Ende. Dit waren Andre van Duins Revue, en High School Musical. Hierna werkte ze als freelancer op dans- en acteergebied.

Functies en assistentie

Zij verhuisde naar Amsterdam en deed mee aan het programma X factor, waar ze bij de laatste vijf vrouwen eindigde. Ze heeft daarna gefunctioneerd als assistente van Illusionist Georges Hilaul in de show Dreams Live. In 2013 was Laura te zien in het SBS6-programma Sterren Dansen op het IJs. Tijdens de trainingen kneusde ze haar linker schouderblad en pezen. Er was ophef over haar deelname vanwege haar ervaring in het schaatsen. Ze eindigde uiteindelijk als tweede in de finale. Dit jaar was Laura te zien in Because I Am A Girl: Knock Out. Dit heeft zij samen met Zarayda Groenhart, Jasmine Sendar en Viviënne van den Assem gedaan. De vier namen die eerdergenoemd zijn hebben het tegen elkaar opgenomen in de boksring. Uiteindelijk kwam Ponticorno als winnares uit de strijd.

Presentaties

Hierna was laura te zine in het RTL 5 programma Schopping Queens VIPS. Zo eindigde ze op de vierde plek. Dit was dankzij een wildcard in de finale week. Hier eindigde ze wederom weer als vierde. In maart 2017 kwam zij in het nieuw omdat een hacker sekstapes van haar had laten lekken. Ruim een jaar later, in april 2018, ging presentator John van den Heuvel in het RTL-4 programma Online Misbruik Aangepakt op zoek naar de dader, die uiteindelijk ontmaskerde en met Ponticorvo confronteerde.

Hoe is het vermogen van Laura Ponticorvo ontstaan?

Het vermogen van Laura Ponticorvo komt uit verschillende inkomstenbronnen. Het grootste gedeelte van het vermogen komt van Youtuber, waar natuurlijk ook de bekendheid vandaan komt.

Wat verdient Laura Ponticorvo per jaar?

Over wat Laura Ponticorvo per jaar verdient laat Laura Ponticorvo zich niet uit. Dat maakt het inschatten wat lastiger. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Bekijk ook het vermogen van:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Laura Ponticorvo wordt geschat op € 16K - € 95.9K. 

Wij schatten dat de jaarlijkse inkomsten van Laura Ponticorvo kunnen oplopen tot -. 

 

Lees meer info over leningen hier.