Geenfinancieeladvies

Vermogen van Johnny Depp

  1. vermogen van
  2. Johnny Depp

Geschat vermogen

100 miljoen $

Woonplaats

Amerika

Leeftijd

59 jaar

Nationaliteit

Amerikaan

Geboortedatum

9 juni 1963

Beroep

Acteur

Wat is het vermogen van Johnny Depp?

Ondanks dat Johnny Depp nooit precies heeft aangegeven wat er totaal in het laatje is gekomen, zijn er soms wel getallen gevallen bij verschillende werkzaamheden. Hierdoor hebben wij een goede schatting kunnen maken van wat het vermogen van Johnny Depp is. Wij schatten het vermogen van Johnny Depp momenteel op 100 miljoen $. 

Johnny Depp, wie is dat?

John Christopher Depp is een Amerikaans acteur. Hij staat bekend als Johnny Depp. De acteur is geboren in Owensboro op 9 juni 1963. Hij ontving meerdere onderscheiding, waaronder een Golden Globe Award en een screen Actors Guild Award. Naast de verschillende nominaties voor drie Academy Awards en twee BAFTA’s.

Als jongste van vier kinderen van serveerster Betty Sue Palmer en stedenbouwkundige John Christopher Depp heeft hij veel succes behaald in de filmwereld. Depps familie verhuisde tijdens zijn jeugd vaak en vestigde zich uiteindelijk in Miramar, Florida in 1970. Door de vele ruzies werd hij vooral opgevoed door zijn moeder die hem mishandelde. Depps ouders scheiden in 1978 toen hij 15 jaar oud was. Zijn moeder trouwde later met Robert Palmer, die een inspiratie was voor Depp.

DEpp zijn afkomst

Depp is voornamelijk van Engelse afkomst, met enkele Franse, Duitse en Ierse voorouders. Zijn achternaam is afkomstig van een Franse hugenoten- immigrant, Pierre Dieppe, die zich rond 1700 in Virginia vestigde. In interviews in 2002 en 2011 beweerde Depps deels van Indiaanse afkomst te zijn, via zijn overgrootmoeder. Zij zou als Cherokee misschien zijn opgevoed. Dit leidde tot kritiek van de Indiaanse gemeenschap, aangezien Depp geen gedocumenteerde inheemse voorouders heeft.

Familie en relatie

Depps moeder gaf hem een gitaar toen hij 12 was. Hij begon al snel te spelen in verschillende bandjes. In 1979 stopte hij op 16- jarige leeftijd met de school om een rockmuzikant te worden. In 1980 speelde Depp als gitarist in de rockband The Kids. Na een bescheiden succes, verhuisde de band naar Los Angeles op zoek naar een platencontract. Depp zorgde voor zijn levensonderhoud door het telefonisch verkopen van balpennen. In december 1983 trouwde Depp met visagiste Lori Anne Allison, de zus van de bassist en zanger van zijn band. De kids gingen in 1984 uit elkaar. Doot geldgebrek zette Depp zijn muzikale carrière in de acht en zocht een betaalde baan. Allison introduceerde Depp bij Nicolas Gage. Vanaf dat moment begon het succes van de muzikant.

Hoe is het vermogen van Johnny Depp ontstaan?

Het vermogen van Johnny Depp komt uit verschillende inkomstenbronnen. Het grootste gedeelte van het vermogen komt van Acteur, waar natuurlijk ook de bekendheid vandaan komt.

Wat verdient Johnny Depp per jaar?

Over wat Johnny Depp per jaar verdient laat Johnny Depp zich niet uit. Dat maakt het inschatten wat lastiger. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Bekijk ook het vermogen van:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Johnny Depp wordt geschat op 100 miljoen $. 

Wij schatten dat de jaarlijkse inkomsten van Johnny Depp kunnen oplopen tot -. 

 

Lees meer info over leningen hier.