Geenfinancieeladvies

Vermogen van Jandino Asporaat

  1. vermogen van
  2. Jandino Asporaat

Geschat vermogen

3 miljoen $

Woonplaats

Curacao

Leeftijd

42 jaar

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

9 januari 1981

Beroep

Comediaan

Wat is het vermogen van Jandino Asporaat?

Ondanks dat Jandino Asporaat nooit precies heeft aangegeven wat er totaal in het laatje is gekomen, zijn er soms wel getallen gevallen bij verschillende werkzaamheden. Hierdoor hebben wij een goede schatting kunnen maken van wat het vermogen van Jandino Asporaat is. Wij schatten het vermogen van Jandino Asporaat momenteel op 3 miljoen $. 

Jandino Asporaat, wie is dat?

Jandino Julian Asporaat is een Nederlands stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger, producent en imitator van Curaçaose afkomst. Hij is geboren op 9 januari 1981. Asporaat vergaderde bekendheid door zijn humoristische praatprogramma, de dino show, met daarin de vaste sketches over het fictieve fastfoodrestaurant FC Kip. Sinds 2013 werk Asporaat vooral als presentator voor RTL-programma’s.

Asporaat werd geboren in Willemstad en groeide op in de wijk Buena Vista. Begin jaren negentig vestigde het gezin waarin hij opgroeide in Rotterdam. Zijn vader verliet na enige tijd het gezin. Na zijn opleiding werkte Asporaat kort als schilder, maar snel stopte hij daarmee. Zo richtte hij zelf zijn stand- up comedy op.

Actieve jonge jaren

Asporaat begon in 2022 bij de Rotterdamse jongerentheatergroep Young stage waar hij gedurende twee seizoenen werkte. Hij heeft in voorstellingen van diverse Nederlandse theatergroepen gespeeld. Ook was hij te zien op televisie, in films en televisiereclames. Naast zijn werk als stand-upcomedian, presentator en acteur schrijft Asporaat muziek en produceert hij diverse theater-, televisie- en mediaproducties. Als tekstschrijver was hij verbonden aan onder meer de Volkskrant en het NTR- progranma Raymann is Laat. Naast zijn publieke optredens, is hij ook werkzaam voor zijn eigen productiebedrijf Het huis van Asporaat.

Samenwerkingen

In 2009 mocht Asporaat in samenwerking met Men at work in het kader van TV Lab van de NPS een pilot maken van een nieuw comedyprogramma, Comedy at work. De TV Lab werden een week lang vernieuwende televisieprogramma’s uitgezonden. Asporaat werkte samen met drie andere komedianten, Sergio Ijssel, Shula Felomina en Alpha Oumar Barry. Na enkele perioden heeft hij nog verder gewerkt voor de NTR, RTL en SBS. Ook heeft hij in 2019 het voetbalgala gepresenteerd. Dit leidde tot kritiek van VI omdat Jandino geen achtergrond en affiniteit met sport heeft. Jandino gebruikte vervolgend het voetbalgala om VI van repliek te dienen, dat wat weer op kritiek van VI en De Telegraaf kwam te staan.

Hoe is het vermogen van Jandino Asporaat ontstaan?

Het vermogen van Jandino Asporaat komt uit verschillende inkomstenbronnen. Het grootste gedeelte van het vermogen komt van Comediaan, waar natuurlijk ook de bekendheid vandaan komt.

Wat verdient Jandino Asporaat per jaar?

Over wat Jandino Asporaat per jaar verdient laat Jandino Asporaat zich niet uit. Dat maakt het inschatten wat lastiger. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Bekijk ook het vermogen van:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Jandino Asporaat wordt geschat op 3 miljoen $. 

Wij schatten dat de jaarlijkse inkomsten van Jandino Asporaat kunnen oplopen tot -. 

 

Lees meer info over leningen hier.