Geenfinancieeladvies

Manon van Essen is nog maar 34 jaar, maar heeft al een indrukwekkende loopbaan achter de rug. Haar eerste bedrijf richtte ze op in haar studietijd en het geld dat zij daarmee verdiend had heeft ze toen weer geïnvesteerd. Maar wat is Manon van Essen nu waard?

NaamManon van Essen
Geboortedatum1988
BeroepInvesteerder
Geschat vermogenAantal miljoen

Wat is het vermogen van Manon van Essen?

Manon van Essen heeft zich nooit uitgelaten over hoeveel ze nou precies verdient heeft. Wel heeft ze hier en daar een hint laten vallen. Zo weten we dat Dr. Oetker miljoenen heeft betaald voor haar groente pizzabodem bedrijf. Momenteel richt ze zich op het doen van investeringen in de voedingsindustrie. Haar vermogen schatten we daarom op een aantal miljoen. We hopen in de toekomst een beter beeld te kunnen schetsen van haar financiële situatie.

Wie is Manon van Essen en waar heeft ze haar vermogen mee verdient?

Manon begon tijdens haar studie al met haar eerste bedrijf op te richten, dat deed ze voor haar studie. Haar bedrijf zette handschriften om in lettertypes, dat een populaire app werd in meer dan 20 landen. Toen ze haar eerste bedrijf verkocht kwam ze in de pizza business terecht waar ze pizza’s verkocht met en groente bodem. Dit was zo’n succes dat ze na een tijd haar licentie verkocht aan Dr. Oetker. Met dat geld heeft ze verschillende investeringen gedaan en uiteindelijk een investeringsgroep opgericht.

Hoeveel verdient Manon van Essen per maand?

Hoeveel Manon van Essen per maand verdient is helaas niet bekend. Omdat ze niet open over haar inkomsten praat en ze geen gebruikelijke baan heeft, is het lastig om hier een inschatting van te maken. Het is in ieder geval duidelijk dat ze het goed voor elkaar heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *